Novela zákona o používaní elektronickej registračnej pokladnice účinná od 1. januára 2014 - Neupauerová, Zuzana
Zabezpečenie eliminácie krátenia prijatých tržieb sa predkladaným návrhom zákona navrhuje ustanoviť také povinnosti pre výrobcov, dovozcov a predajcov elektronických registračných pokladníc, pre podnikateľov ako aj pre servisné organizácie, ktoré umožnia kontrolným orgánom ľahší prístup k údajom zaevidovaným v elektronickej registračnej pokladnici a uľahčia kontrolu používania elektronických registračných pokladníc.