Sýria ochromila svetovú dvadsiatku - Pressburg, Adrian Peter
Summit skupiny G20 v Rusku 5. septembra. Spor o použitie vojenskej sily proti Sýrii a jej režimu. Summit a jeho hostiteľ Vladimír Putin. Pretrvávanie systémových rizík. Ochranný menový val BRICS. USA a budovanie koalície volajúcej po vytrestaní sýrskeho režimu. Disharmónia v G20. Návrh na riešenie sýrskeho problému.