Všetky faktúry chce mať v elektronickej forme aj finančná správa - Neupauerová, Zuzana
Všetky faktúry, ktoré podnikateľ (platca DPH) dostal alebo obchodnému partnerovi poslal, chce mať v elektronickej forme aj finančná správa. Údaje, ktoré budú musieť vypĺňať podnikatelia a firmy cez účtovný softvér.