Spresnenie zaznamenávania DPH v roku 2012 a jeho vplyvy - Neupauerová, Zuzana
Metodika ESA95 vyžaduje, aby boli dane a sociálne príspevky zaznamenávané na akruálnej báze, a to jednou z dvoch možných metód. Metódou založenou na predpise daní a metódou časovo posunutého hotovostného plnenia.