Selected Aspects of Basic Dimensions of Sales Staff of the Slovak Industrial Enterprises - Kita, Jaroslav
Trend rastu úlohy predaja v slovenských priemselných podnikoch. Ekonomický rast, zmenené podmienky predaja a zvýšené požiadavky na predajný personál. Výsledky prieskumu uskutočneného v priemyselných podnikoch v SR.