Kríza eura - podstata a príčiny súčasných a budúcich problémov jednotnej európskej meny - Kráľ, Miloš
Podstata súčasných problémov jednotnej európskej meny. Definovanie a analýza základného filozoficko-ekonomického modelu, podľa ktorého bolo euro vytvorené. Hlavné nedostatky konštrukcie jednotnej európskej meny a mechanizmu jej fungovania v porovnaní s Keynesovským modelom.