Kvalita ako nástroj konkurencieschopnosti podniku - Urblíková, Daniela
Identifikácia a analýza faktorov, ktoré výrazným spôsobom prispejú k zvýšeniu konkurencieschopnosti logistického podniku Kuehne+Nagel. Benchmarking vybraných logistických firiem. Kuehne+Nagel a kvalita služieb.