Malé a stredné podnikanie v slovenských a európskych štruktúrach - Hontyová, Kajetána
Analýza podnikateľského prostredia v slovenskej ekonomike a možnosti aplikácie európskych skúseností. Ponímanie podnikania v Slovenskej republike.