Attractiveness of area as the significant determinant of localization of retail - Dudáš-Pajerská, Erika, 1988-
Význam maloobchodu a jeho výrazný dopad na úroveň hrubého domáceho produktu. Atraktivita územia a jej vplyv na lokalizáciu maloobchodu. Využitie porovnávacej analýzy pohľadov "starej" a "novej" ekonomiky na atraktivitu územia v nadväznosti na lokalizáciu maloobchodu. Závery pre túto sféru výskumu.