Analýza vývoja poskytovania štátnej pomoci v podmienkach Slovenskej republiky - Sobeková Majková, Monika
Analýza poskytovania štátnej pomoci za obdobie od 1.1. 199 až po súčasnosť, ktorá sa poskytuje v Slovenskej republike podľa právnych predpisov EÚ a Slovenskej republiky.