Automobilka, ktorá zmenila Slovensko - Belincová, Zuzana
Bratislavský závod Volkswagen už tretí rok na prvom mieste v rebríčku najvýkonnejších výrobných závodov v SR TOP 250. Ťahúň slovenskej ekonomiky. Príchod Nemcov do Bratislavských automobilových závodov. Bratislavská fabrika ako jedna z najlepších závodov celého Volkswagenu. Investori a štedré stimuly. Rozšírenie produkcie o výrobu prevodoviek. Automobilová veľmoc a kríza. Intenzívne prípravy na odštartovanie výroby elektrického auta Volkswagen e-up!.