TOP 250 rok 2012: menej turbulencií, viac roboty - Marianyi, Peter
Rebríček najvýkonnejších slovenských priemyselných podnikov za rok 2012 podľa obratu. Do rebríčka sú zaradené okrem výrobných priemyselných podnikov aj stavebné spoločnosti a firmy z oblasti energetiky. Porovnanie rokov 2010 až 2012.