Cesta k zlepšovaniu logistických procesov - Magdech, Milan
Nová technológia CEIT Table a zlepšovanie logistických procesov. Optimalizácia výrobných a logistických procesov a zvyšovanie výkonnosti a tým aj konkurencieschopnosti. Interaktívny projekčný systém a podporný nástroj pre oblasť 3D projektovania výrobných a logistických systémov.