Vplyv demografických faktorov na stabilitu Srbskej republiky - analýza vplyvu vybraných národnostných menšín - Balco, Martin
Analýza vplyvu demografických činiteľov na stabilitu štátu na prípade Srbskej republiky. Pozornosť sa zameriava predovšetkým na tri vybrané národnostné menšiny (maďarskú, bosniacku a albánsku) a ich demografické charakteristiky, pričom ich analyzuje v korelácii s etno-spaciálnym faktorom.