Trvalo udržateľné riešenia - Marianyi, Peter
Problematika ako prepraviť viac a rýchlejšie a pritom menej zaťažiť životné prostredie. Odpovede na túto problematiku systematicky hľadá spoločnosť DHL. Lokálne doručovacie centrá. Využívanie ekologických elektrických vozidiel. DHL v Číne a Nemecku. Znižovanie uhlovodíkovej stopy.