<The> Development of gross domestic product in the Czech Republic and Slovakia between 1970 and 1989 - Sixta, Jaroslav
Porovnanie vývoja a rozdielov v odhadoch HDP podľa v minulosti používaného systému bilancie národného hospodárstva v Československu a súčasného systému národných účtov v Českej a Slovenskej republike.