How does corruption in Central and Eastern Europe hurt economic growth? Granger test of causality - Grochová, Ladislava
Empirická analýza vzťahu korupcie k hospodárskemu rastu na príklade stredo a východoeurópskych krajín, s využitím Grangerovho testu kauzality.