Inovačné procesy z pohľadu teórie endogénneho rastu - Dujava, Daniel
Vzťah hodnoty inovácií a inovačnej aktivity. Súkromná hodnota inovácií. Spoločenská hodnota inovácií. Inovácie v nedokonalej konkurencii.