Odhad výnosu DPH na roky 2013 - 2015 - Neupauerová, Zuzana
Spresnenie metodiky výpočtu akruálneho výnosu DPH, ktorý bude mať vplyv na odhad výnosu DPH pre rok 2013 a ďalšie roky. Informácie pre výnos DPH v jednotlivých rokoch.