Cyperská kríza 2013 - pád európskeho daňového raja - Danišová, Soňa, 1981-
Offshore inštitúcie a daňové raje. Ako fungujú daňové raje. Zoznam daňových rajov vo svete. Cyprus ako daňový raj nadobro skončil a čaká ho nielen zvýšenie daní, ale aj radikálne reformy. Cyperská kríza 2013 a jej celoeurópske konzekvencie. Čo presne sa na cyperskom ostrove stalo a aké politicko-ekonomické konzekvencie Cyperská republika krízou spôsobila.