Teoretický pohľad na základné pojmy krízového manažmentu z vojensko-bezpečnostného hľadiska - Ivančík, Radoslav
Pojem kríza a medzinárodná kríza. Druhy kríz. Krízová situácia. Krízový stav a krízový manažment.