Dnes je posledný deň na podanie daňového priznania, ak ste dosiahli zahraničné príjmy - Kušnírová, Jana, 1977-
Ak daňovník dosiahol v zdaňovacom období 2012 aj príjmy zo zahraničia, je potrebné ich priznať a v termíne najneskôr 1. júla 2013 podať daňové priznanie typu A alebo B. Ak fyzická osoba dosahovala príjmy (vrátane zahraničných) len zo závislej činnosti, má možnosť vysporiadať daňovú povinnosť voči správcovi dane podaním daňového priznanie typu A. Ak daňovník dosahuje príjmy aj z podnikania, z inej samostatne zárobkovej činnosti, príjmy z prenájmu, príjmy z použitia diela a umeleckého výkonu, kapitálové príjmy alebo ostatné príjmy a niektorý z uvedených príjmov mu plynie aj zo zharaničia, je povinný podať daňové priznanie typu B.