Prelínanie vybraných odborov ekonomického znalectva - Kardoš, Peter
Vymedzenie znaleckých odvetví. Odbor Ekonómia a manažment. Odbor Priemyselné vlastníctvo. Prelínanie odborov a spolupráca znalcov - praktický príklad.