Potreba ochrany nehmotného bohatstva ako nástroj zabezpečenia konkurencieschopnosti podniku - Gubová, Klaudia, 1986-
Ochrana práv duševného vlastníctva. Prečo patentovať. Ochranné známky. Priemyselný dizajn. Obchodné tajomstvo a ochrana informácií. Autorské právo.