Pojem dohoda v súťažnom práve - Blažo, Ondrej
Definovanie pojmu dohoda na účely súťažného práva. Analýza v európskom práve. Porovnanie znakov dohody podľa súťažného práva a zmluvy podľa súkromného práva.