Cirkevné, kánonické a konfesné právo - synonymá alebo obsahovo odlišné pojmy? - Čerbová, Veronika
Analýza pojmov cirkevné, kánonické a konfesné právo. Návrh spôsobu použitia a aplikácie týchto pojmov.