Komparace podmínek osmdesátých let a současnosti pro obchodování v Libyi - Hostaša, Miloslav
Stručná charakteristika Líbye osemdesiatych rokov, spôsob obchodovania. Stručná charakteristika Líbye súčasnosti z hľadiska obchodných príležitostí pre české a slovenské firmy. Obchodovanie s Líbyou je v súčasnosti riskantné, dôvody.