Projekt ideálnej čajovne v kontexte marketingových a strategickýh analýz - Bellay, Marek
Navrhnúť projekt čajovne tak, aby na základe vybraných marketingových a strategických analýz spĺňal požiadavky dnešného uponáhľaného spotrebiteľa.