Systém štátnych sociálnych dávok v transformačnom 20-ročnom období - Macková, Zuzana
Analýza jedného zo systémov sociálneho zabezpečenia , a to systému štátnych sociálnych dávok, ktorý sa mal pretransformovať na systém tzv. štátnej sociálnej podpory.