Postoje ľudí k výberu stravovacieho zariadenia počas cestovania - Benická, Tatiana
Stravovanie a rozličné zvyky rôznych vekových skupín ľudí, či už zvyčajne alebo popri cestovaní. Prehľad o preferenciách stravovacích zariadení a zdravej domácej stravy.