Verseny a fogyasztókért - Seres Huszárik, Erika
Faktory ovplyvňujúce lokalizáciu maloobchodných reťazcov. Stratégia lokalizácie štyroch nadnárodných maloobchodných reťazcov: Tesco, Kaufland, Hypernova a Carrefour.