Vo vlastnej pasci pokroku - Žuffa, Radovan
Rozhovor s uznávaným filozofom a autorom dneška Ronaldom Wrightom o súčasnom stave ľudskej spoločnosti, o prežití, o koncentrácii bohatstva, o pokroku, o opakovaní chýb z minulosti.