Zavedenie ERP systému do podnikovej praxe - Drábik, Peter, 1981-
Podnikové ERP systémy predstavujú aplikácie, ktoré slúžia na komplexné riadenie a koordináciu disponibilných zdrojov podniku. Skvalitnenie a zefektívnenie procesov vo firme, využívanie prínosov a výhod EDI (Elektronic Data Interchange).