Dáma s chladničkami - Bukerová, Vladimíra
Kariéra šikovnej inovátorky Emily Cumminsovej. Držiteľka vyše 20 prestížnych ocenení vo Veľkej Británii, žena roka a žena budúcnosti. Preslávila sa najmä návrhom výparníkovej chladničky ideálnej do podmienok chudobného afrického vidieka.