Marketingová komunikácia mesta Nová Dubnica - Drábik, Peter, 1981-
Skúmame niektorých nástrojov marketingovej komunikácie miest, ktorej cieľom je uspokojiť potreby obyvateľov územia a zároveň zlepšiť kvalitu mesta v jeho konkurenčnom prostredí. Mestský marketing možno definovať ako analyzovanie, plánovanie, realizovanie a kontrolovanie programov navrhnutých vedením mesta a inými organizáciami, na ktorých mesto participuje.