Marketingový mix ŠK Slovan Bratislava - Drábik, Peter, 1981-
Činnosť klubov musí byť podporovaná kvalitným a rozvinutým marketingom, ktorý dokáže prilákať dostatočné množstvo ľudí a tým zabezpečovať príjmy pre klub. Analýzy súčasného stavu využívania marketingu a odporúčania v oblasti marketingového mixu pre futbalový klub ŠK Slovan Bratislava.