Účtovanie transferov v ROPO zriadených obcou alebo VÚC - Neupauerová, Zuzana
Pri účtovaní transferov je jediným rozdielom medzi účtovaním v rozpočtových a príspevkových organizáciách zriadenou samosprávou bankový účet, na ktorý transfer dostávajú, a z ktorého hradia výdavky.