Problémy legislativního rámce evropského trhu s cennými papíry - Malá, Hana
Regulácia trhu s cennými papiermi (CP) v EÚ. Hlavnou slabinou súčasného systému je nekonzistentná transpozícia európskej regulačnej legislatívy do národného práva členských štátov a napriek všetký snahám stále fragmentovaný dohľad nad európskymi trhmi, kde sa však k súčasnému koordinačnému systému ponúkajú zaujímavé alternatívy v podobe sieťového a integrovaného modelu dohľadu.