Hlásenie pobytu občanov - novela zákona - Slaninková, Katarína
Novela zákona o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky vytvorí základ pre elektronizáciu služieb verejnej správy. Upravuje vznik registra fyzických osôb, centrálnej ohlasovne a tiež vzťahy a postupy pri prihlasovaní a odhlasovaní z pobytu.