Kontrola a audit preddavkov z verejných prostriedkov - Konvalinková, Iveta
Poskytnutie preddavkov a súlad použitého postupu s ustanoveniami zákona č. 523/2004 Z.z. o rozpočtových pravidlách verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z.n.p. sa spravidla overuje následnou finančnou kontrolou a v prípade vládneho auditu aj hodnotí vládnym auditom. Pojem vládny audit.