Konkurencieschopnosť slovenských podnikov na trhu Európskej únie - Chudá, Jana
Hlavné konkurenčné výhody, respektíve nevýhody slovenských podnikov a identifikovanie najdôležitejších faktorov ovplyvňujúcich konkurencieschopnosť slovenských podnikov.