Zamestnávanie vo VS - Sninčák, Tomáš
Zamestnávanie vo verejnej správe je špecifickým druhom právneho vzťahu, na úpravu ktorého nepostačujú len ustanovenia pracovnoprávnych predpisov, má viacero špecifík, ktoré sa musia v legislatívne zohľadniť.