Kombinovaná přeprava v Evropě - Novák, Ivan
Fungovanie Medzinárodného združenia kombinovanej dopravy železnice - diaľnice (francúzska skratka UIRR), ktoré bolo založené v Bruseli v r. 1970. Členovia združenia. Súhrnné štatistické údaje zverejňované v ročných správach. Počty zásielok kombinovanej prepravy (1991-2012). Počty prepravených zásielok podľa jednotlivých systémov. Realizované medzinárodné a vnútroštátne prepravné výkony kombinovanej prepravy.