Rozvoj Afriky láká logistické firmy
Afrika ako atraktívny cieľ pre mnohé firmy. Objavovanie Afriky českými firmami. Príležitosti k investíciám a k rozvoju. Čínske investície. Akvizície Fedexu v južnej Afrike. Dachser v Juhoafrickej republike. Nové centrum Schenkera v Juhoafrickej republike. DHL Expres a rozvoj trasy Ázia - Afrika.