Priame zahraničné investície v ťažobnom odvetví na príklade afrického kontinentu - Kašťáková, Elena, 1974-
Výskum priamych zahraničných investícií Číny smerujúcich do ťažobného odvetvia, so zameraním sa na investície smerujúce na africký kontinent. Strategické motívy a prínosy čínskych investícií.