Zahraničný obchod agrokomodít a vplyv Spoločnej poľnohospodárskej politiky na ich konkurencieschopnosť - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Miesto poľnohospodárstva v stratégii Európa 2020. Vývojové tendencie zahraničného obchodu SR (2009-2012). Vývojové tendencie zahraničného agropotravinárskeho sektora v Slovenskej republike. Vízie novej Spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ.