Dizajn v cestovnom ruchu - teoretické východiská - Kubičková, Viera, 1970-
Problematika dizajnu v cestovnom ruchu, ktorý otvára možnosti pre uplatnenie konkurenčnej výhody v podmienkach konkurencie. Faktory dizajnu, ktoré sú súčasťou produktu cestovného ruchu a majú vplyv na pritiahnutie zákazníkov.