Finančná integrácia EÚ v pokrízových súradniciach - Vašková, Vanda
Integrácia finančných trhov v EMU. Globálna finančná kríza a aktivity na stabilizáciu finančného sektora. Pokrízové nastavenie finančnej architektúry. Finančná stabilita a úloha ECB. Transatlantický dialóg a jeho pokrízová perspektíva. Projekt bankovej únie na podporu európskej finančnej integrácie.