Znaky Európskeho súťažného práva v práve Afrických integračných zoskupení - Blažo, Ondrej
Analýza medzinárodných úprav súťažného práva v jednotlivých afrických regionálnych zoskupeniach. Cieľom analýzy je poukázať na mieru europeizácie súťažného práva na africkom kontinente, ale aj na rôzne odlišnosti, špecifiká a nedostatky prijímanej súťažnej legislatívy.