Vplyv kvót na celkovú užitočnosť v malom a veľkom štáte - neoklasický grafický model - Grančay, Martin, 1984-2024
Dôsledky dovozných a vývozných kvót na celkovú užitočnosť krajiny na báze štandardného neoklasického grafického modelu medzinárodného obchodu. Dôsledky pre malú aj veľkú krajinu.